Fotograf Terése Andersson

"Det finns ingen nästa gång. Det är nu eller aldrig."

Livet är för kort för att inte göra passionen i livet. Nu är det över 10 år sedan som jag började arbeta som fotograf och det är fortfarande lika roligt och inspirerande.

Mitt intresse för kreativt skapande och människor löper som en röd tråd genom mitt liv. Att jag så småningom blev fotograf är nu i efterhand naturligt. Jag har jobbat som grafisk formgivare men en idén att bli fotograf fick jag när jag läste psykologi.

Som fotograf är jag alltid på jakt efter det där speciella som är svårt att beskriva med ord. Det kan vara en liten men relevant detalj, en annorlunda känsla eller något genuint i blicken hos den jag fotograferar. Jag brukar säga att en bild ska kännas i magen. När den gör det har vi lyckats!

Ofta arbetar jag tillsammans i projekt med grafiska formgivare, stylister, skribenter och projektledare. Ibland med företags inhouseavdelning eller helt i egen regi. Välj det som passar dig. Mitt nätverk gör att jag kan ta stora som mindre uppdrag av olika karaktär och leverera helhetslösningar.