De senaste veckorna har varit annorlunda för många av oss. En rädsla sprider sig i samhället vare sig det är för själva viruset eller för ekonomin som står still. Vården rustas för att fler kommer att bli sjuka och företagare ser sina kunder försvinna och restauranger/möteslokaler står tomma.

Flera företagare göra om sina verksamheter. Jag gör likadant. Har fotograferat fastigheter en hel del där mänskliga möten inte behövs. Håller också på med att färdigställa en bok. Går genom det som jag ofta skjuter upp som administration och genomgång av hårddiskar. Planerar också mycket för framtiden då allt kommer igång igen, då mänskliga möten som jag älskar är det bästa sättet att träffas på och arbeta framåt.

Mina tankar finns hos de som kämpar för sina liv och hos deras anhöriga. Hos vårdpersonal som gör sitt yttersta världen över. När allt detta är över kanske vi också tillsammans kan få ett totalt fokus och rädda vår planet. Kan vi agera såhär kraftfullt nu kan vi även göra det för att rädda platsen vi bor på.

Foto: Seth Langer. Instagram: let.them.eat.likes