Nytt viktigt projekt – Fossilfritt 2030

Hur skjutsar du dina barn till förskolan? Hur tar du dig till jobbet? Är du beredd att låta bilen stå och ta cykeln istället för att främja miljön? Dessa frågor är viktigare än någonsin och därför känner jag mig extra stolt att få uppdraget av Region Örebro län att ta bilderna till deras samverkansprojekt med …

September 25, 2020
En höst att se fram mot

Nu är det höst!Den kyliga luften och de vackra molnslöjorna har anlänt och det känns i sinnet. Tänker tillbaka på sommaren och alla båtturer, övernattningar på klipphällar i Vättern och blåbärsplock i skogen. Nu när hösten knackat på dörren har jag fått ett annat fokus. Vill pilla bort sanden mellan tårna och sätta på mig …

September 3, 2020
Fotografering för Dagens Industri

Roligt att fotografera för Dagens Industri. Reportagen publicerades på di.se den 28 mars och idag 9 maj. Läs gärna om Transfer Galaxy som växter snabbt. De ser ökat behov av Swish för utlandsbetalningar i krisen. Creative house har blivit en startuphubb i Örebro och där startade jag min första studio för 10 år sedan. Det …

May 9, 2020
Corona – En värld upp och ned

De senaste veckorna har varit annorlunda för många av oss. En rädsla sprider sig i samhället vare sig det är för själva viruset eller för ekonomin som står still. Vården rustas för att fler kommer att bli sjuka och företagare ser sina kunder försvinna och restauranger/möteslokaler står tomma. Flera företagare göra om sina verksamheter. Jag …

March 23, 2020
Tidningen Energi – Porträttfotografering

Det är alltid lika roligt att se resultatet av ett uppdrag då bilder, text och layout bildar helhet. Denna gång fotograferade jag för Tidningen Energi. Linde energis vd Jens Isemo berättar om företagets hållbarhetsresa.

March 10, 2020
Inspiration på fotografiska

Vi behöver inspiration! sa jag till lille Joel och så satte jag honom i bilbarnstolen och vi begav oss till Stockholm för ge kreativiteten en skjuts! Jag blev väldigt tagen av Pentti Sammallahtis utställning. Där stannade vi länge. Bilder från hans 50 år som fotograf där han alltid haft med kameran på de platser han …

February 29, 2020