Askerunds kommun

Askersund är lika vackert på vintern som på sommaren. Är så glad att få dokumentera staden åt Askersunds kommun. Stort tack för ett spännande samarbete med många skratt!

January 21, 2022
Örebro universitet

Glad att under det senaste halvåret fotograferat för Örebro universitet och deras nya bildbank. Tack för ett givande och roligt samarbete. Härligt att få fotografera i universitetets vackra miljöer med fantastiska modeller.

December 15, 2021
Bildbank för Bergslagen Cykling

Att det finns så många MTB-leder i vårt län hade jag ingen aning om. Häftiga platser med magiska naturupplevelser. Uppdraget att bygga en omfattande bildbank har sträckt sig över sommaren och hösten och tillsammans med Simon Tullstedt från Region Örebro län har vi planerat, letat modeller och fotograferat. Målet har varit att hitta själen i …

November 15, 2021
shopEmy

Blev jätteglad då jag fick frågan att fotografera till webbshopen emmylittle.se som vurmar för folklore och svensk design. Denna gång blev det kepsar och sjalar för de yngre.

October 8, 2021
Sommar och uppdrag

Solens varma strålar värmer och det gröna är så otroligt vackert. Jag njuter i stora drag och laddar batterierna men har också kameran redo för uppdrag den här sommaren. Ibland är det gott med mixen att ena dagen ta en stranddag för att nästa vara fokuserad i att skapa uttryck.

July 18, 2021
MTB modeller sökes!

Söker modeller som cyklar mountainbike för ett fotouppdrag med Bergslagen Cycling. Hör gärna av dig om du vill vara med. Fotograferingen sker i Närke under juni. Det kommer bli superkul!

May 6, 2021