Bildbank för Bergslagen Cykling

Att det finns så många MTB-leder i vårt län hade jag ingen aning om. Häftiga platser med magiska naturupplevelser. Uppdraget att bygga en omfattande bildbank har sträckt sig över sommaren och hösten och tillsammans med Simon Tullstedt från Region Örebro län har vi planerat, letat modeller och fotograferat. Målet har varit att hitta själen i …

November 15, 2021
shopEmy

Blev jätteglad då jag fick frågan att fotografera till webbshopen emmylittle.se som vurmar för folklore och svensk design. Denna gång blev det kepsar och sjalar för de yngre.

October 8, 2021
Sommar och uppdrag

Solens varma strålar värmer och det gröna är så otroligt vackert. Jag njuter i stora drag och laddar batterierna men har också kameran redo för uppdrag den här sommaren. Ibland är det gott med mixen att ena dagen ta en stranddag för att nästa vara fokuserad i att skapa uttryck.

July 18, 2021
MTB modeller sökes!

Söker modeller som cyklar mountainbike för ett fotouppdrag med Bergslagen Cycling. Hör gärna av dig om du vill vara med. Fotograferingen sker i Närke under juni. Det kommer bli superkul!

May 6, 2021
Återhämtning och vinterbad

”Några tycker nog att jag är galen men det här är ett sätt att leva” brukar min vän Annica Harrsjö säga. Kombinationen av löpning, yoga och kallbad ger henne kraften, lugnet och energin i vardagen. Jag följde med Annica i våras då isen just släppt på Hjälmaren i Örebro och gjorde en kort film.  

March 29, 2021
H&M Home till Örebro

Idag öppnar H&M Home på två våningsplan i Vågen Gallerian i Örebro. Väldigt roligt att få fotografera deras bilder till press och marknadsföring. Härligt med satsningar i dessa tider och mycket snyggt i butiken vill jag lova!

February 25, 2021