MTB modeller sökes!

Söker modeller som cyklar mountainbike för ett fotouppdrag med Bergslagen Cycling. Hör gärna av dig om du vill vara med. Fotograferingen sker i Närke under juni. Det kommer bli superkul!

May 6, 2021
Återhämtning och vinterbad

”Några tycker nog att jag är galen men det här är ett sätt att leva” brukar min vän Annica Harrsjö säga. Kombinationen av löpning, yoga och kallbad ger henne kraften, lugnet och energin i vardagen. Jag följde med Annica i våras då isen just släppt på Hjälmaren i Örebro och gjorde en kort film.  

March 29, 2021
H&M Home till Örebro

Idag öppnar H&M Home på två våningsplan i Vågen Gallerian i Örebro. Väldigt roligt att få fotografera deras bilder till press och marknadsföring. Härligt med satsningar i dessa tider och mycket snyggt i butiken vill jag lova!

February 25, 2021
Nya bilder till Shepherd Creative

Shepherd Reklambyrå byter namn till Shepherd Creative och lanserar just nu sin nya hemsida. Det har varit ett spännande projekt att fotografera bilderna. Fler av dem kan du också se här.

January 13, 2021
Skomakarens barn får gå i trasiga skor

Kom hem från ett uppdrag idag och solen lyste så vackert in över trädgården. Äntligen! Fick feeling och tog några bilder av sonen Joel. Här hemma är det väldigt sällan han är framför kameran. Det ligger något i uttrycket ”Skomakarens barn får gå i trasiga skor”. Vi hade en härlig stund tillsammans som fyllde mig …

December 16, 2020
Fotografering i coroNatider

Det finns alltid sätt att genomföra en lyckad fotografering, även i dessa tider. Idag blev fotograferingen för Kommuninvest utomhus, några meter från entrén vilket gjorde den både coronasäker och effektiv.  Kristin Ekblad (på bilden) skrattade:– Att bli fotograferad precis här kan inte bli finare, med Örebro Slott mitt framför mig! Varmt välkommen att kontakta mig …

December 3, 2020