FOTOGRAF TERÉSE ANDERSSON

Fotograf i Örebro, med hela landet som arbetsfält
– Ska vi arbeta ihop?

Mitt mål är att porträttera superhjälten i varje människa. Tillsammans skapar vi den känsla du och ditt företag önskar och jag kommer gärna med många förslag. Jag är fotograf till reklam, företag, magasin, konstfoto och mycket annat med den gemensamma nämnaren att människor är det bästa som finns. Min bakgrund som grafisk formgivare hjälper mig att se helheter och den röda tråden. Jag gillar bilder fulla med känsla och ljus, karaktär och liv där det personliga står i fokus.

Mitt nätverk gör att jag kan ta stora som mindre uppdrag av olika karaktär och leverera helhetslösningar.

En bra bild ska vara så omedelbar att den överträffar all annan kommunikation – Den ska träffa rakt in i hjärtat och kännas i magen.

Varmt välkommen att höra av dig!

Terése Andersson, fotograf i Örebro.

Portfolio

Det är alltid enkelt och trevligt att jobba med Terése. Hon är kreativ, lösningsorienterad och väldigt flexibel. Bilderna blir levande tack vare hennes förmåga att få människor att slappna av och hitta en naturlig känsla istället för att det känns uppställt.
Johanna Bister, We dig itStrategisk rådgivare
För mig är en fotograf mycket mer än någon som “bara” tar bilder. Det är en hårfin konst att hitta berättelsen i bilden och samtidigt väga in uppdragsgivarens olika önskemål. Terése levererar alltid på detta sätt. Hon är lätt att samarbeta med, uppfattar snabbt mina behov som beställare och att hon har en rejäl portion humor gör inte kontakten sämre. Jag ser alltid fram emot våra möten och kan varmt rekommendera Terése.
Mats Eriksson, HebabVD
Vi har anlitat Terése för en rad olika projekt. Jag upplever att hon verkligen lyssnar på kunden och är dessutom väldigt lätt att samarbeta med.
Terése leverar alltid bra kvalitét!
Monika Andersson, Zinkgruvan MiningKommunikations-och CSR-ansvarig